4121 ОФІСНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ (БУХГАЛТЕРІЯ)

Освітньо-кваліфікаційна характеристика

Саме поняття «офісні працівники» з’явилося на початку 90-х років минулого століття, коли здійснювався перехід від планової економіки до ринкової. Спочатку до категорії офісних працівників відносилися оператори довідкових служб, уповноважені з роботи з абонентами, працівники бухгалтерії та відділів продажів. В умовах високорозвиненої системи товарно-ринкових відносин і процвітання різних форм бізнесу потреба в кваліфікованих працівниках, що спеціалізуються на виконанні бухгалтерського обліку, росте з кожним днем. Важливо відзначити, що офісний службовець  – це   співробітник фінансового відділу підприємства.

Робота офісного службовця багатогранна і вимагає великого спектра умінь. До компетенції такого працівника входить облік і контроль основних, господарських, товарно-матеріальних засобів підприємства, витрат на виробництво і реалізацію товарів, що випускаються, а також різні операції в стосунках із замовниками.

         Таким чином, офісний службовець (бухгалтер) – це своєрідний контролер всієї фінансової діяльності підприємства, покликаний створювати оптимальні комбінації матеріальних витрат з метою отримання найбільшої вигоди.
         При подальшому підвищенні кваліфікації, обліковець має перспективу стати:

– аудитором;

– фінансовим директором;

– директором з економіки та фінансів;

– стати власником консалтингової чи аудиторської фірми.

Якщо Ви молоді, енергійні, наполегливі і мрієте досягти успіху в житті, мати забезпечене майбутнє, улюблену роботу, користуватися повагою суспільства  – ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС!!!