А ОСІНЬ ДІЙСНО ЗОЛОТА!

20-22 жовтня 2021 р. у Київському Палаці Спорту відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», організатором якої є Компанія «Виставковий Світ».

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – наймасштабніший захід для обміну досвідом використання сучасних освітніх технологій та цифрових інструментів в освітньому процесі, презентації творчих ідей, нових проєктів для забезпечення якісної підготовки фахівців з урахуванням вимог сучасного ринку праці.

У виставці взяли участь 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини. Професійну (професійно-технічну) освіту представляли 77 закладів освіти. Наш заклад освіти прийняв участь у конкурсі з тематичної номінації «Упровадження освітніх інновацій у професійну підготовку фахівців для сучасного ринку праці», презентувавши електронний освітній контент з предмета «Бухгалтерський облік» для підготовки кваліфікованих робітників за професією «Офісний службовець (бухгалтерія)».

Електронний ресурс був створений викладачем Оленою МИЧКОЮ за професійного методичного супроводу Маргарити ЛУПИНОС – заступника директора з навчально-виробничої роботи та Світлани ТІТОВОЇ – методиста закладу освіти. Журі високо оцінило конкурсну роботу і ПУТИВЛЬСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ нагороджено Золотою медаллю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *